Ένας διαφορετικός χαλβάς με αλεύρι.
Χρειαζόμαστε 1 ποτήρι λάδι,2 ποτήρια αλεύρι,2 ποτήρια ζάχαρη,1 ξύλο κανέλας, 3 ποτήρια νερό.
Φτιάχνουμε το σιρόπι πρώτα με 2 ποτήρια ζάχαρη, 3 ποτήρια νερό και την κανέλα και μόλις λιώσει η ζάχαρη το κλείνουμε.
Στην συνέχεια σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε όσο θέλουμε το χρώμα πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το σιρόπι και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε καλά πήζει αμέσως και με το κάνουμε μπουκιές και τις βάζουμε στο πιάτο.
Σερβίρουμε με κανέλα μέλι ή ζάχαρη αν θέλουμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Ioanna Koulouri
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο