Έχετε κόσμο και θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο, γρήγορο αλλά και ιδιαίτερο; Αυτά τα αφράτα τυροπιτάκια με κατσικίσιο τυρί είναι ο ιδανικός μεζές.
Μια πανεύκολη ζύμη κι αν δεν σας αρέσει το κατσικίσιο τυρί τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τραβάει η όρεξή σας.
Διαβάστε επίσης: Συνταγή για μπουρεκάκια τυριού!
Δοκιμάστε τα πιο αφράτα τυροπιτάκια με κατσικίσιο τυρί
Υλικά για τη ζύμη
220 γρ. σπορέλαιο
220 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης με αυγοδάρτη και προσθέτουμε μέσα 500 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί και 500 γραμμάρια φαρίνα. Τα ανακατεύουμε καλά φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα με κενό μεταξύ τους.
Τα περνάμε με κρόκο και λίγο ελαιόλαδο ανακατεμένο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170/180 βαθμούς για 20/25 λεπτά (ανάλογα από το φούρνο). Βγαίνουν 20 κομμάτια.
Διαβάστε επίσης: Ζύμη με γιαούρτι (τύπου «κουρού»)
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Kassandra