Τυροκουλούρα με γεύση καταπληκτική και ζύμη αφράτη!!!
1 κιλό αλεύρι σταρένιο
1 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. γάλα
2 κ.γ. ελαιόλαδο
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
Τυρί φέτα
Πιπεριά κόκκινη κ πράσινη
Μικρή ώριμη ντομάτα
Ανακάτεψα το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και την ζάχαρη. Μετά έριξα το λάδι, γάλα, ελαιόλαδο και όσο χλιαρό νεράκι χρειάστηκε για να γίνει μια μαλακιά ζύμη.
Την σκέπασα κ την άφησα για μια ώρα περίπου
Έπλασα δυο μεγάλα κορδόνια, τα άνοιξα ,άπλωσα μέσα χοντροτριμμένο το τυρί και τα ξανάκλεισα. Τα τύλιξα, τα έκανα κουλουρίτσα και στο ταψί. Έκοψα κυβάκια την ντομάτα, μικρά κομμάτια πιπεριές και τριμμένη φέτα και τα έριξα στο κέντρο. Έψησα στους 180 αντιστάσεις περίπου μια ώρα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Olga Karagianni
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More