Μια συνταγή από την ομάδα στο Facebook «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».
1 κούπα λάδι ελαφρύ
1 κούπα ζεστό γάλα
2 αυγά
1 /4 της κούπας λιωμένη μαργαρίνη
1 πακτο μπέικιν πάουντερ
1 κουταλακι του γλυκού αλάτι
4 1/2 κούπες αλεύρι μαλακό
600 γρ. τυρί φέτα
Σε μια λεκάνη ρίξτε πρώτα το λάδι και στη συνέχεια το γάλα, την μαργαρίνη, τα αυγά, το αλάτι, και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατέψτε λίγο με το σύρμα και ρίξτε σταδιακά το αλεύρι. Φτιαξτε μια ωραάα και μαλακη ζύμη. Αφήστε μόνο για 10 λεπτα να ξεκουραστεί το μείγμα.
Ανοίξτε στρογγυλές πίτες με τον πλάστη σας και γεμίστε με το τυρί. Διπλώστε στη μέση και ση συνέχεια διπλώστε και τις άκρες για να κλείσουν. Αλείφετε με αυγό και πασπαλίζετε με σουσάμι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτα μέχρι να ροδίσουν και να μοσχομυρίσουν!
Καλή επιτυχία!
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More