Ποιος είπε ότι όσοι είναι vegan δεν έχουν πολλές γευστικές επιλογές; Αυτό το στιφάδο είναι η απόδειξη ότι μπορεί κάτι να είναι γευστικό και χωρίς κρέας.
Το στιφάδα με κάστανα και μανιτάρια είναι μια συνταγή από τα Σφακιά και σίγουρα θα βρει τη θέση του και στο τραπέζι σας.
Υλικά
Ένα κιλό κάστανα
600 γρ. κρεμμύδια
Δύο σκελίδες σκόρδο
Μια φλυτζανα ελαιόλαδο
100 ml άσπρο κρασί
Λίγα μανιτάρια
Ένα πιάτο φρέσκια ξυσμένη ντομάτα
Αλάτι πιπέρι
Δάφνη
Ψήνω τα κάστανα για ένα τέταρτο σε δυνατό φούρνο και τα καθαρίζω.
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι και σκόρδο στη συνέχεια ρίχνω τα μανιτάρια και τα κάστανα και τα σβήνω με το κρασί
Προσθέτω την ντομάτα και τα μπαχαρικά και αν χρειαστεί προσθέτουμε νεράκι μέχρι να ψηθεί.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Matenia Litina
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More