Μια πολύ νόστιμη κρέμα βανίλια σαν το άνθος αραβοσίτου. Με αυτή την κρέμα έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές !!!
Υλικά
600 ml φρέσκο γάλα
6 κουταλιές ζάχαρη
2 βανίλιες φακελάκια
4 κουταλιές κορν φλάουρ
Κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Στο ένα ποτήρι γάλα διαλύω τη ζάχαρη.
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνω το υπόλοιπο γάλα, τις βανίλιες και το κορν φλάουρ και ανακατεύω, σε μέτρια φωτιά. Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται, ρίχνω το υπόλοιπο γάλα που έχει την ζάχαρη και συνεχίζω να ανακατεύω.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά όταν αρχίσει να πήζει η κρέμα. Σερβίρω σε γυάλινα μπολ και πασπαλίζω με κανέλα. Αφήνω την κρέμα να κρυώσει και ύστερα την βάζω στο ψυγείο για όποιον θέλει, γιατί την δικιά μου την θέλω ζεστή.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Καίτη Νίνου
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο