Μια συνταγή για τους λάτρεις της καρύδας και των μπάουντι.
Δοκιμάστε επίσης: Φανταστικό παγωτό σοκολάτα ΧΩΡΙΣ παγωτομηχανή
Υλικά
260 γρ. ινδική καρύδα
1 ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη καρύδα, το ζαχαρούχο και το βούτυρο και ζυμώνουμε καλά τα υλικά. Δίνουμε το σχήμα των αυθεντικών μπάουντι (μπάρες). Σκεπάζετε το ταψί με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες έτσι ώστε να σφίξουν και να μην διαλύονται αργότερα βουτώντας τας στην ζεστή σοκολάτα. Μετά το πέρασμα του χρόνου, φτιάχνουμε το γλάσο. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Αφού κρυώσει ελαφρώς η σοκολάτα και δεν καίει, βγάζουμε τις μπάρες ινδοκάρυδου από το ψυγείο και με την βοήθεια 2 πιρουνιών βουτάμε τις μπάρες μια μία μέσα. Τις αραδιάζουμε στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε να κρυώσουν και να στεγνώσουν καλά.
Συνταγή για Μους Σοκολάτα Χωρίς Ζάχαρη – Χωρίς τύψεις, Λίγες θερμίδες
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Talida Marin