Πολυβιταμινούχο φαγητό σπανάκι, φακή, λαχανικά και πλιγούρι γεμάτο σίδηρο και νοστιμότατο! Με φρέσκο ελαιόλαδο από πάνω και χυμό λεμονιού.
Μισή πιπεριά κόκκινη σε φέτες
αλατοπίπερο
ρίγανη
τζίντζερ σε σκόνη
κουρκουμάς
1 κύβο λαχανικών
2 κουταλιές πλιγούρι ξεπλυμένο με νερό
Σοτάρω 2 κρεμμυδάκια φρέσκα μέσα σε 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο. Ρίχνω 1 μικρή πιπερίτσα κόκκινη καυτερή, 1 κούπα σπανάκι κατεψυγμένο, μισή κούπα ανάμεικτα λαχανικά και ξεβρασμένες φακές ίσα με μισή κούπα.
Συμπληρώνω 1 φλυτζάνι του τσαγιού νερό και αφήνω να βράσουν όλα μαζί σέ σιγανή φωτιά για 25′. Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού και λίγο ωμό ελαιόλαδο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More