Σπιτικά σουβλάκια με μπιφτέκια λαχανικών για μεγάλους και μικρούς.
2 καρότο
3 πατάτες
2 κρεμμύδια
2 μεγάλες πιπεριές Φλώρινης
1 πιπεριά πράσινη
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ. σκόνη σκόρδο
1 κ.σ. ρίγανη
Περίπου μισό πακετακι γαλέτα
Βράζουμε λίγο τις πατάτες και τα καρότα και μετά τα σουρώνουμε και τα πολτοποιούμε.
Αλέθουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά στο μπλέντερ όχι όμως να λιώσουν και μετά τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180-200 για 40 περίπου λεπτά.
Για τα σουβλάκια παίρνουμε πιτούλες, τηγανίζουμε πατάτες, κόβουμε ντομάτα και κρεμμύδι, κέτσαπ, μουστάρδα και συναρμολογούμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Sophia Gazi
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More