Πως φτιάχνουμε Σοκολατένιο Μπράουνι Με Τυρί Κρέμα!!!
Χωρίς αυγά και γάλα και όμως τόσο νόστιμο που νομίζεις ότι είναι αγοραστό!! Έχει ένα ”μυστικό” υλικό που το κάνει τόσο ζουμερό! Από την ομάδα στο Facebook “Οι Λιχουδιές της Σόφης”
Δείτε ακόμη: Εύκολες και νόστιμες σπιτικές Καριόκες διαίτης με ελάχιστες θερμίδες (γλυκαντικό stevia)!
ΔΙΧΡΩΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΑΓΙΚΟ!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΜΕΙΓΜΑ
- 2 κούπες αλεύρι
- 1 1/3 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα κακάο
- 1 κ.γ μπέικιν
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 1 πρέζα κανέλα σκόνη
- 2 βανίλιες
- 1 κούπα νερό ( ΌΧΙ βραστό )
- 1/2 κούπα σπορέλαιο
- 1 μέτριο ώριμο μήλο καθαρισμένο και πολτοποιημένο με 2-3 κ.σ νερό
ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΙΓΜΑ
- 250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 3 κ.σ γεμάτες Μερέντα ή Νουτέλα
Δείτε επίσης: Λαχταριστά γκοφρετίνια σοκολατάκια με 3 Υλικά!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζω όλα μαζί τα υλικά σ’ένα μπολ και το μήλο το οποίο είναι το μυστικό υλικό που κάνει το μπράουνις αυτό τόσο ζουμερό και τα ανακατεύω με μια κουτάλα να ενωθούν καλά. Δε χρειάζεται μίξερ.
- Αδειάζω το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι μέτριο 24Χ34 περίπου.
- Σ’ένα άλλο μπολάκι ανακατεύω το τυρί κρέμα με την άχνη και τη βανίλια και το βάζω στα μικροκύματα για 20 περίπου δευτερόλεπτα να ρευστοποιηθεί.(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!) Ρίχνω κουταλιές από τη λευκή κρέμα πάνω από το σοκολατένιο μείγμα και ρίχνω και την Μερέντα εδώ κι εκεί.
- Μ’ένα μαχαίρι κάνω κύκλους στο μείγμα για να δημιουργήσω τα ”νερά”και να γίνει δίχρωμο το μπράουνις. (βλέπε φώτο)
- Ψήνω στους 180 για 25 λεπτά μόνο!
Όσο κάθεται γίνεται όλο και πιο ζουμερό!
Καλή επιτυχία!
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο