Αυτό το τυρόψωμο είναι πεντανόστιμο, αφράτο και τυρένιο. Γίνεται εύκολα και γρήγορα και είναι ιδανικό για μίνι συγκεντρώσεις με φίλους, για κολατσιό στο σχολείο και τη θάλασσα και για πικ νικ.
Είναι μια εύκολη συνταγή που βγάζει αρκετά κομμάτια και μπορείτε να τα διατηρήσετε για περισσότερες από μία μέρες. Τα υλικά τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.
Δοκιμάστε επίσης: Ψωμί με Προζύμι όπως της γιαγιάς
Ανεπανάληπτο τυρόψωμο με φέτα
Υλικά για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Ανακατεύω όλα μαζί και ρίχνω χλιαρό νερό όσο πάρει.
Αφήνω στην άκρη να φουσκώσει η ζύμη.
Τη χωρίζω σε 4 ίσα μέρη και κάθε κομμάτι το ανοίγω με τα χέρια μου και βάζω πάνω φέτα και ελαιόλαδο μέχρι να γεμίσει.
Μετά τυλίγω ρολό και το βάζω στο ταψί αφού προηγουμένως το έχω λαδώσει.
Κάνω δαχτυλιές πάνω στο ζυμάρι.
Ρίχνω θυμάρι ή ρίγανη.
Λίγο λαδάκι και σουσαμάκι.
Αφήνω λίγο να φουσκώσει και ψήνω στους 160 βαθμούς.
Για 50 λεπτά αλλά θα το δείτε γιατί κάθε φούρνος είναι διαφορετικός.
Δοκιμάστε επίσης: Λαχταράς σπιτικό ψωμί; Με αυτή τη συνταγή θα το απογειώσεις!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Άννα Γιαννίκου