Παραδοσιακά τηγανόψωμα στο τηγάνι, γρήγορα, τραγανά και πεντανόστιμα. Κλασικά ή σερβιρισμένα με τα αγαπημένα σας υλικά!
Υλικά για τα παραδοσιακά τηγανόψωμα:
500 γρ. κίτρινο αλεύρι για ζύμωμα
1 φακελάκι μαγιά (μια τσιμπιά ζάχαρη για ενεργοποίηση)
1,5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει κάνα 40 λεπτο-1 ώρα στους 70 βαθμούς στον φούρνο.
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με μέλι ή τυρί φέτα.
Μια συνταγή από την ομάδα Κλασικές μαμαδιστικες συνταγές !!! και το μέλος Natasa Kalomiri
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο