Tα πιο νόστιμα και πιο τραγανά μπισκότα κανέλας, εύκολα και γρήγορα.
Υλικά:
150 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. ζάχαρη (καστανή/λευκή)
1 αβγό
1 κ.σ. κανέλλα
1 κ.γ. baking powder
300 γρ. αλεύρι
επικάλυψη: 2 κ.σ. ζάχαρη και 1 κ.γ. κανέλλα
Εκτέλεση
Ανακατεύω όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι με αβγογδάρτη.
Προσθέτω το αλεύρι και ζυμώνω με τα χέρια.
Πλάθω τα μπισκότα ,τα περνάω απ’ την “επικάλυψη” και ψήνω σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί στους 180 αντιστάσεις για περίπου 20-30 λεπτά.
Μόλις βγουν από το φούρνο είναι ζεστά και μαλακά αλλά όσο κρυώνουν γίνονται τραγανά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος supermum_of_twinboys
Μην χάσετε
Μπισκότα με Πορτοκάλι για τον καφέ σας!
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο