Τραγανή και πεντανόστιμη μπατζίνα.
Υλικά
1 κιλό κολοκύθι τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
100 γρ. λάδι
3 ποτήρια νερό
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός κάπως σφιχτός
Εκτέλεση
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί, βάζω βιτάμ και λίγο λάδι.
Ρίχνω το μείγμα απλώνω ομοιόμορφα.
Ρίχνω βιτάμ σε μπουκίτσες παντού και λίγο λάδι.
Τα υλικά είναι για το μεγάλο ταψί τής κουζίνας.
Ψήνω αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Για να μείνει τραγανή την βγάζω από το ταψί πάνω στη σχάρα τής κουζίνας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Βουλα Πολυζου
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο