Ένα υπέροχο λικέρ με βύσσινο γεμάτο αναμνήσεις και αρώματα.
Υλικά
2 κιλά βύσσινα
1 κιλό ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλας
5 καρφάκια γαρύφαλλο
1 λίτρο κονιάκ
Εκτέλεση
Πλένω και αφαιρώ το κουκούτσι από τα βύσσινα.
Μέσα σ’ ένα μεγάλο γυάλινο βάζο τοποθετώ σε στρώσεις τη ζάχαρη, τα βύσσινα, τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα.
Ρίχνω το κονιάκ, σφραγίζω και αφήνω για 40 ημέρες στον ήλιο.
Ενδιάμεσα ανακινώ το βάζο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Μαρινα Μισαηλιδου
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο