Ζεστά κάστανα ψημένα στο αλάτι με κρασάκι συνοδεία για τα κρύα του χειμώνα.
Χαράζουμε τα κάστανα σε ένα μπολ με καυτό νερό τα αφήνουμε 5 λεπτά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χοντρό αλάτι και τα βάζουμε με σειρά.
Στην κουζίνα στους 200 βαθμούς περίπου 15 λεπτά και θα εκπλαγείτε που καθαρίζονται εύκολα άλλα και από την νοστιμιά τους.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Stavros Tsalampounis
Μην χάσετε
20 Τροφές Με Πολύ Λίγες ή 0 Θερμίδες Για Υγιεινό Αδυνάτισμα και Καύση Λίπους!
Έτσι θα φτιάξεις σπιτικούς Ζωμούς λαχανικών για να τους έχεις στην κατάψυξη σου το χειμώνα – Συνταγή
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο