Συνταγή για σπιτικό γουακαμόλε.
2 ώριμα αβοκάντο
Χυμό από 1 λεμόνι
1/2 ξερό κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 πιπεριά τσίλι χωρίς σπόρους
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ταμπάσκο
Αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού. Καθαρίζουμε την ντομάτα από τα σπόρια και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια και την ανακατεύουμε με το αβοκάντο. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι την πιπεριά τσίλι και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες από το ταμπάσκο ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε. Σερβίρουμε με διαφορά φρεσκοκομμένα λαχανικά όπως καρότα, αγγούρια, πιπεριές, σελινόριζα κλπ. η με διαφορά παξιμάδια, κριτσίνια ή μεξικάνικα τάκος.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Emma Rapaj
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More