Χριστουγεννιάτικα γλυκά κουκουνάρια που τρώγονται και ως τρουφάκια.
Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ περασμένο στο μπλέντερ
200 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. μερέντα
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30′. Τα βγάζουμε και πλάθουμε σε μπαλάκια και δίνουμε το σχήμα κώνου ή αχλαδιού και γεμίζουμε τα κενά με κορν φλεικς τύπου αχιβάδες.
Αν τα θέλω μόνο για τρουφάκια τα περνάω από τρούφα ή καρύδα κλπ..
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Αναστασία Κιτσαντά
Μην χάσετε
Συνταγή για λαχταριστά σπιτικά Φοινίκια
Το Εύκολο Γεμιστό Τσουρέκι που έχει ρίξει το Internet
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο