Μια πανεύκολη συνταγή, για ένα λαχταριστό χαλβαδένιο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Απλά… υπομονή για κάποιες ώρες για να κρυώσει και να το απολαύσουμε!!!
Δείτε ακόμα: «Μιλφέιγ» – Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς (cream crackers) και κρέμα άνθους αραβοσίτου
Τοποθετούμε το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο σε μία βαθιά κατσαρόλα, ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά συνεχώς μέχρι να πήξει. Τοποθετούμε σε μια φόρμα του κέικ μεμβράνη, καλύπτοντας καλά όλη την φόρμα. Βάζουμε το μείγμα ομοιόμορφα, και τα μπισκότα διαδοχικά στη κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά, και το βάζουμε στο ψυγείο. Τέλος αναποδογυρίζουμε προσεχτικά σε μία πιατέλα, και διακοσμούμε με ότι θέλουμε. Κόβουμε κομμάτια, και σερβίρουμε!
Καλή απόλαυση!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Κυριακή Συμεωνίδου
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More