Τα πιο νόστιμα και αφράτα μπισκότα λεμονιού με απλά υλικά, που σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι.
Μπισκότα Λεμονιού
Μια συνταγή από την ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις και το μέλος Tolis Xatzisot
Υλικά Συνταγής
- 2 αυγά
- 100 γρ. ζάχαρη
- 80 ml ηλιέλαιο
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 50 ml χυμό λεμονιού
- 380 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 12 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 80 γρ. ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες συνταγής
- Χτυπήστε τα αυγά, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το ξύσμα λεμονιού.
- Κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και ενώστε τα υλικά για να φτιάξετε τη ζύμη.
- Πλάστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 12 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι άκρες.
- Αφήστε τα μπισκότα στο ταψί να κρυώσουν ελαφρώς και πασπαλίστε με την ζάχαρη άχνη.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο