Τραγανές και πεντανόστιμες κινέζικες φτερούγες κοτόπουλου που δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στο τραπέζι σας.
Υλικά για τις κινέζικες φτερούγες κοτόπουλου:
Κάρι
Πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
Σόγια
Teriyaki
Σησαμέλαιο
Κρεμμυδάκι φρέσκο
Αυγά
Σουσάμι
Δείτε ακόμη Τηγανητό ρύζι με αυγό και λαχανικά
Εκτέλεση:
- Ρίχνουμε και λίγο κον φλάουρ λίγο νεράκι και ανακατεύουμε πολύ καλά να καλυφθούν όλα τα υλικά με το κοτόπουλο.
- Αλάτι δεν βάζουμε είναι ήδη έντονες η γεύσεις από σόγια & teriyaki.
- Τώρα υπάρχουν δύο εκδοχές ή ψήνουμε στο φούρνο σκεπασμένες για αρχή και έπειτα δίνουμε χρώμα ή τις τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΦΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ και το μέλος Tania OikMan
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο