Συνταγή για σοκολατάκια γεμιστά με αμύγδαλωτο, Εύκολα και γρήγορα με λίγα υλικά.
Υλικά:
200 γρ. αμυγδαλόψιχα
2 κουβερτούρες
1 σακουλάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας
1 κ.σ. ανθόνερο
170 γρ. ζάχαρη άχνη
30 ml νερό
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρολίτσα βάζω το νερό, το ανθόνερο και την άχνη και ανακατεύω μέχρι να πήξει λίγο το σιρόπι.
- Μετά βάζω την αμυγδαλόψιχα και ανακατεύω μέχρι να γίνει ζύμη. Φτιάχνω μπαλάκια μικρά για την γέμιση και τα αφήνω στην άκρη.
- Λιώνω σε μπεν μαρί τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και ρίχνω λίγο στην φόρμα για τα σοκολατάκια.
- Αφήνω να παγώσει λίγα λεπτά και λιώνω την κουβερτούρα. Περνάω μια στρώση και βάζω μέσα τα μπαλάκια αμυγδαλωτού.
- Ύστερα σκεπάζω με την υπόλοιπη σοκολάτα και βάζω λίγα λεπτά κατάψυξη. Ξεφορμάρουμε και έτοιμα.
Μια συνταγή από την ομάδα Οι Καλύτερες Συνταγές (Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής) και το μέλος Εφη Αγραπιδη
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο