Μπορείτε να μαγειρέψτε τρυφερό και ζουμερό ροστ μπιφ στο Air Fryer. Είτε medium-rare είτε πιο καλοψημένο, απλώς προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα.
Υλικά για το ζουμερό ροστ μπιφ στο Air Fryer:
1,2 κιλά κρέας μοσχαρίσιο, νουά, δεμένο με σπάγκο σε ρολό
1-2 κ.σ. λάδι
1 κ.γλ. θυμάρι ξερό
1 κ.γλ. κρεμμύδι σε σκόνη
1 κ.γλ. μουστάρδα σε σκόνη
Δείτε ακόμη Μοσχαρίσιες Μπριζόλες στο Air Fryer
Εκτέλεση:
- Βγάλτε το μοσχάρι από το ψυγείο και αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου πριν το μαγειρέψετε (20-30 λεπτά πριν).
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 220 C.
- Τρίψτε το μοσχάρι παντού με το λάδι. Ανακατέψτε το θυμάρι, το κρεμμύδι και τη μουστάρδα με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Τρίψτε το μείγμα στο κρέας.
- Βάλτε το ρολό στο καλάθι του Air Fryer και μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
- Χαμηλώστε στους 170 C και μαγειρέψτε για άλλα 30-40 λεπτά (30 λεπτά για medium-rare και 40 λεπτά για medium-well done).
- Βάλτε το ρολό σε σανίδα κοπής, καλύψτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το για έως και 30 λεπτά πριν το κόψετε και το σερβίρετε.
πηγή φώτο
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο