Εύκολα σουβλάκια με κεφτεδάκια στο Air Fryer με γλάσο ζεστού μελιού και θυμάρι.
Υλικά για τα σουβλάκια με κεφτεδάκια στο Air Fryer:
12 μοσχαρίσια κεφτεδάκια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα και κομμένα σε μήκος 3 εκατοστών
1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 3 εκατοστών
1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 3 εκατοστών
3 κ.σ. διαυγές μέλι
1 κ.γλ. μηλόξυδο
2 κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα (προαιρετικά)
Δείτε ακόμη Σουβλάκια Κοτόπουλου στο Air Fryer
Εκτέλεση:
- Κόψτε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια για να χωράνε στο Air Fryer.
- Περάστε τα κεφτεδάκια, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές στα καλαμάκια, εναλλάσσοντας τα υλικά.
- Βάλτε τα στη σχάρα του Air Fryer και ψήστε στους 200°C για 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα κεφτεδάκια και τα λαχανικά να καψαλιστούν ελαφρά.
- Σε ένα μικρό κατσαρόλι, ζεστάνετε το μέλι σε μέτρια θερμοκρασία για 2 λεπτά το μέλι. Προσθέστε το μηλόξυδο, ανακατέψτε και αφήστε το στην άκρη.
- Με πινέλο ζαχαροπλαστικής αλείψτε παντού τους κεφτέδες και τα λαχανικά με το ζεστό μέλι και μετά πασπαλίστε με το θυμάρι πριν σερβίρετε.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο