Τα ψητά ραπανάκια στο Air Fryer είναι τραγανά εξωτερικά, τρυφερά εσωτερικά, τέλεια καρυκευμένα και έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά! Είναι μια εξαιρετική επιλογή χαμηλών υδατανθράκων για να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές πατάτες.
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά / Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά / Μερίδες: 4
Συστατικά για τα ψητά ραπανάκια στο Air Fryer:
1 ματσάκι ραπανάκια πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα (περίπου 12-15 ραπανάκια)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Φρέσκος μαϊντανός για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Οδηγίες:
Προθερμάνετε το Air Fryer στους 200 C.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ρίξτε τα ψιλοκομμένα ραπανάκια, το ελαιόλαδο και τα καρυκεύματα και αναμείξτε ομοιόμορφα.
Βάλτε τα ραπανάκια στο καλάθι σε μία στρώση.
Μαγειρέψτε για 8-10 λεπτά, ανακινώντας το καλάθι στα μισά του χρόνου μέχρι τα ραπανάκια να γίνουν τραγανά εξωτερικά και τρυφερά εσωτερικά.
Δείτε επίσης Ψητές Ντομάτες στο Air Fryer