Εύκολα, γρήγορα και σούπερ τυρώδη, αυτά τα κεφτεδάκια μοτσαρέλας στο Air Fryer είναι ιδανικά για σνακ.
Υλικά για κεφτεδάκια μοτσαρέλας στο Air Fryer:
80 γρ. τσιπς τορτίγιας
1 ½ κουταλιά της σούπας απλό αλεύρι
1 μέτριο αυγό, ελαφρά χτυπημένο
250 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους 1 εκατοστού
150 ml κέτσαπ
Εκτέλεση:
- Ρίξτε τα τσιπς τορτίγιας σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τη βάση μιας ξύλινης κουτάλας μέχρι να μοιάζουν με τραχιά ψίχα.
- Τοποθετήστε το αλεύρι και το αυγό σε 2 ξεχωριστά μπολ. Βουτήξτε κάθε κομμάτι μοτσαρέλα στο αλεύρι, μετά το αυγό και τέλος τα θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας μέχρι να επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Τοποθετήστε στο ταψί απευθείας στη φριτέζα.
- Αφού καλυφθούν όλα, τα ψήνουμε στη φρυγανιέρα στους 180°C για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, να γίνουν τραγανά και να λιώσουν στη μέση.
- Ρίξτε την κέτσαπ σε ένα μπολ και σερβίρετε με τα κεφτεδάκια μοτσαρέλας.
πηγή φωτογραφίας
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο