Αυτοί οι τραγανοί καβουρδισμένοι ξηροί καρποί στο Air Fryer σερβίρονται ως σνακ για ποτά στους καλεσμένους σας.
Υλικά για τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς στο Air Fryer:
1 μεγάλο ασπράδι αυγού
1 κούπα πεκάν
1 κούπα αμύγδαλα
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Δείτε ακόμη Ποπ Κορν στο Air Fryer
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 150˚ C.
- Χτυπήστε το ασπράδι σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψει. Ρίξτε τα πεκάν και τα αμύγδαλα και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το θυμάρι, το φασκόμηλο, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, την καπνιστή πάπρικα και το καγιέν και ανακατέψτε καλά.
- Απλώστε τους ξηρούς καρπούς σε μια στρώση στο καλάθι του Air Fryer.
- Ψήστε τους, ανακατεύοντας στα μισά του χρόνου, μέχρι να ροδίσουν και να καβουρντιστούν, για 7 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσουν εντελώς πριν τους σερβίρετε.
Δείτε επίσης Καραμελωμένες Μπανάνες στο Air Fryer
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο