Πεντανόστιµες και αφράτες σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου με κουρκούτι μπίρας που θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Υλικά για τις σπιτικές κροκέτες μπακαλιάρου:
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου
2 φλιτζάνια φαρίνα
1 κουτί μπύρα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκα μυρωδικά όπως ρίγανη και θυμάρι
Μισό φλιτζάνι νερό (προαιρετικά)
Τρόπος παρασκευής:
- Φτιάχνουμε το χυλό για τις κροκέτες αναμιγνύονται όλα μαζί τα υλικά και σιγά σιγά περνάμε το ψάρι από το χυλό και μετά τηγάνισμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός και τα ψάρια στεγνά για να γίνει η κρούστα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Μιχαλιτσα Χριστιανού Γιωργιου
Επιμέλεια συνταγής Toftiaxa.gr
Δείτε επίσης Ψαροκεφτέδες
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο