Ψαρόσουπα με φρέσκο μπακαλιάρο για να την απολαύσετε ζεστή και λαχταριστή.
Υλικά για την ψαρόσουπα με φρέσκο μπακαλιάρο:
1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο σε φιλέτο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο, χοντροκομμένο
2 καρότα μικρά σε ροδέλες
4 κλωνάρια σέλινο
3 πατάτες
1 μικρό κομματάκι τζίντζερ φρέσκο τριμμένο
Χυμό από 1 λεμόνι & τη φλούδα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε ακόμη Σουπιές Φρικασέ
Εκτέλεση:
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες και το τζίντζερ μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
- Σκεπάζω με νερό και βάζω το αλάτι Μετράω τα άτομα και υπολογίζω 1 βαθύ πιάτο νερό για τον καθένα συν ένα για την κατσαρόλα. Χαμηλώνω τη φωτιά και μαγειρεύω το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. Προσθέτω το ψάρι και βράζω για 10 λεπτά.
- Δένω την σούπα μου με λίγο κορν φλάουερ και σερβίρω με τον μαϊντανό και πιπέρι.
Μια συνταγή από την ομάδα Χρυσές Συνταγές και το μέλος Katerina Bouna
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο