Φτιάξτε τους πιο εύκολους και λαχταριστούς σπιτικούς ψαροκεφτέδες με φιλέτο ψαριού.
Υλικά για τους ψαροκεφτέδες:
500 γρ. φιλέτο ψαριού (ψιλοκομμένο)(μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τόνος σε κονσέρβα)
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 αβγό
Άνηθο ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο κύμινο
1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας φαρίνα
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Τρόπος παρασκευής:
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
- Τα πανάρουμε με λίγο φρυγανιά τριμμένη και τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Τέλος τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και σερβίρουμε.
Καλό θα είναι το ψάρι να το δούμε για τυχόν αγκάθια και αν είναι δυνατόν να το περάσουμε από το multi.
Κάτι ακόμα, οι κεφτέδες δεν θα τραβήξουν καθόλου λάδι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Γιώργος Μιχάλης Χριστιανός
Δείτε επίσης Σπιτικές Ψαροκροκέτες στο Air Fryer
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο