Μια εύκολη συνταγή για τυροκροκέτες όχι μόνο για τηγάνι αλλά και για φούρνο.
Δοκιμάστε επίσης: Τυροσκορδόψωμο με Μοτσαρέλα και Βασιλικό
Υλικά:
400 γρ. μπέικον
500 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
300 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένη
3 αβγά
Μισό φλυτζάνι αλεύρι τύπου φαρίνα
3 κουταλιές τής σούπας φρυγανιά
Μισό φλυτζάνι γάλα
Μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
2 κουταλιές τής σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στην συνέχεια πλάθουμε τής κροκέτες σε μπαλάκια και τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε αντικολλητικ’ο χαρτί. Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 20 λεπτά.
Δοκιμάστε επίσης: Τυροκούλουρα με Σφολιάτα
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και τον Διαχειριστή Γιώργος Μιχάλης Χριστιανός
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο