Σαγανάκι με καυτερή σάλτσα, ένας υπέροχος μεζές για τσίπουρα αλλά και για βραδινές ατασθαλίες!!
Ψιλοκόβω μια πιπεριά κέρατο και μια καυτερή (προαιρετικά).
Ρίχνω στο τηγάνι με λαδάκι.
Τα ελαφροτηγανίζω και μόλις μαραθούν ρίχνω ντοματούλα, αλατάκι και λίγη ζάχαρη.
Τα ανακατεύω και σκεπάζω να γίνουν κάνα 10 λεπτό.
Μετά παίρνω ενα κομμάτι τυρί ειδικό για σαγανάκι ότι θέλετε εσείς.
Το βρέχω το τυράκι και αλευρώνω.
Ξανά βρέχω και ξανά αλευρώνω.
Έτσι πιάνει κρούστα σταθερή και τραγανή.
Τηγανίζω.
Βγάζω το τυρί και το τοποθετώ πάνω στην σαλτσούλας και ρίχνω ρίγανη στο τέλος.
Τηγανίζω και ψωμάκι. Ζεστό του πάει τέλεια.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος αθηνα Μανους
Μην χάσετε
Τα εύκολα Μπουρεκάκια με Ψωμί του Τοστ που θα λατρέψουν τα παιδιά σας για πρωινό και όχι μόνο