Μια γευστική γαριδοσαλάτα με μαγιονέζα και κέτσαπ που θα λατρέψετε σαν ορεκτικό αλλά και για το κυριακάτικο τραπέζι σας.
Γαριδοσαλάτα με Μαγιονέζα και Κέτσαπ
πηγή φωτογραφίας
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό γαρίδες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Λίγη μαγιονέζα
- Λίγη κέτσαπ
- Αλάτι
- Για γαρνίρισμα
- Μαρουλόφυλλα πλυμένα
- 2-3 βραστά αυγά κομμένα σε ροδέλες
- Μισό ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
- Λίγες μαύρες ελιές
Οδηγίες συνταγής
- Πλένετε τις γαρίδες και τις βράζετε για 10 λεπτά σε λίγο νερό, τις στραγγίζετε και τις καθαρίζετε.
- Ανακατεύετε τη μαγιονέζα και την κέτσαπ σε ένα μπολ και ρίχνετε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι.
- Προσθέτετε τις γαρίδες στο μπολ και ανακατεύετε μαλακά να μην διαλυθούν.
- Καλύπτετε με μεμβράνη τροφίμων και βάζετε το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε μια σαλατιέρα στρώνετε τα μαρουλόφυλλα και ρίχνετε την γαριδοσαλάτα. Γαρνίρετε με τον άνηθο, τις ελιές και τα αυγά.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο