Πεντανόστιμο σνίτσελ με σάλτσα κρεμμυδιού, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος ως κυρίως πιάτο στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!
Θα χρειαστείτε:
Ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινά σνίτσελ
4 αυγά χτυπημένα
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
150 γρ. μπέικον σε κομματάκια
2 μεγάλα κρεμμύδια σε λεπτά φετάκια
1 κονσέρβα μανιτάρια σε φετάκια
Θυμάρι
Αλάτι πιπέρι
1 κουταλάκι πάπρικα
½ κούπας λευκό κρασί
2 κουταλιές κέτσαπ
2 κουταλιές μουστάρδα
200 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και τα βουτάμε στα αυγά και μετά στη φρυγανιά.
- Τα τηγανίζουμε 3-4 λεπτά ή όσο χρειάζεται από κάθε μεριά σε χαμηλή φωτιά να ψηθούν μέχρι μέσα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το μπέικον και τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε σιγανή φωτιά.
- Προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά, σβήνουμε με το κρασί και βράζουμε δυνατά.
- Ρίχνουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 3-4 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα σνίτσελ με τη σάλτσα.
Μια συνταγή από την ομάδα Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές και το μέλος Hara Dimitriadou
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο