Συνταγή για ένα ελαφρύ μοσχάρι στιφάδο στο φούρνο, χειμωνιάτικο, ζουμερό και ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι.
Υλικά για το μοσχάρι στιφάδο στο φούρνο:
Μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
Μικρά κρεμμύδια
Πατάτες
Δεντρολίβανο
Δάφνη
Σκόρδα
Λίγα καραφάκια γαρίφαλο
Κρασί
Πελτέ
Αλάτι, πιπέρι , λάδι
Εκτέλεση:
- Περνώ στο τηγάνι το κρέας με ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο. Μετά τα κρεμμύδια και τις πατάτες.
- Τα βάζω σε βαθύ ταψί και ρίχνω όλα τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά ,το κρασί και λίγο νερό να σκεπάσω τα υλικά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΦΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ και το μέλος Mary Tekerleki
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο