Ποιος θα αντισταθεί σε ένα ζουμερό μπέργκερ και όταν είναι σπιτικό με χοιρινή τηγανιά, δεν υπάρχει καλύτερο σνακ για όλη την οικογένεια.
Υλικά
μισό κιλό χοιρινή τηγανιά περίπου σε κομμάτια
2 κ. σ. λάδι
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλα
2 κ. σ. κρασί λευκό
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κανέλα
Λίγο βαλσάμικο ξύδι
λίγο ξύδι κανονικό
Μουστάρδα, κέτσαπ
Εκτέλεση
Βάζουμε για 20 λεπτά στη χύτρα όλα μαζί τα υλικά.
Μετά με δύο πιρούνια το κάνουμε κομμάτια.
Παίρνουμε ψωμάκια μπέργκερ έτοιμα και γεμίζουμε. Βάλτε γκούντα και μπέικον μέσα και το χοιρινό.
Πατάτα τηγανιτή με λίγο αλάτι και έτοιμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Ντάπια Αριστέα
Μην χάσετε
Πατάτες Τραγάνες με Κρεμμύδι Χωρίς Λάδι – Υγιεινό σνακ χωρίς τύψεις για τις θερμίδες
Φτιάξε σήμερα τα λαχταριστά Μαμαδίστικα Κεφτεδάκια με Ούζο και Βρώμη