Μια διαφορετική συνταγή για σπαράγγια.
Έχουμε πλύνει καλά τα σπαράγγια και τα νεροβράζουμε.
Έπειτα τα στραγγίζουμε, βάζουμε σε ένα τηγάνι λαδί και μόλις κάψει ρίχνουμε τα σπαράγγια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε, χτυπάμε 6 αυγά, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το ρίχνουμε στα σπαράγγια.
Τηγανίζουμε μόλις γίνει από τη μια μεριά γυρίζουμε και από την άλλη.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Μύστα Καπετάνου
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο