Εύκολος και τραγανός σπιτικός γύρος χοιρινό για να κεράσετε σουβλάκια όλη την οικογένεια .
Μαρινάρω δύο κιλά λαιμό χοιρινό αλατιπιπερωμένο σε ένα μεγάλο κρεμμύδι στο μούλτι, μια μεγάλη πιπεριά πράσινη στο μούλτι, δύο ντομάτες τριμμένες, 2 κ.σ. κέτσαπ και 2 μουστάρδα, 1 κ.σ μπούκοβο.
Η μαρινάδα να σκεπάζει καλά το κρέας. Αφήνω όλο το βράδυ. Ψήνω στη γάστρα σκεπασμένο μισή ώρα στους 250, κατεβάζω στους 200 2 2 1/5 ώρες. Κοιτάω αν έγινε συνήθως είναι οκ.
Κόβω κ ανοίγω το κρέας αφού του αφαιρέσω τη μαρινάδα γιατί αυτή είναι καυτερή όχι όμως το κρέας. Σ’ όποιον αρέσει το καυτερό βάζει λίγη σάλτσα. Σερβίρετε με πιτούλες, τζατζίκι, κρεμμύδι, ντομάτα και πατάτες.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Papadouri
Μην χάσετε
Σπιτικά Λαχταριστά Προζυμένια Ψωμάκια
Πώς να φτιάξετε σπιτικά Πακοτίνια!