Αυτοί οι τραγανοί καβουρδισμένοι ξηροί καρποί στο Air Fryer σερβίρονται ως σνακ για ποτά στους καλεσμένους σας.
Υλικά για τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς στο Air Fryer:
1 μεγάλο ασπράδι αυγού
1 κούπα πεκάν
1 κούπα αμύγδαλα
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Δείτε ακόμη Ποπ Κορν στο Air Fryer
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 150˚ C.
- Χτυπήστε το ασπράδι σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψει. Ρίξτε τα πεκάν και τα αμύγδαλα και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το θυμάρι, το φασκόμηλο, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, την καπνιστή πάπρικα και το καγιέν και ανακατέψτε καλά.
- Απλώστε τους ξηρούς καρπούς σε μια στρώση στο καλάθι του Air Fryer.
- Ψήστε τους, ανακατεύοντας στα μισά του χρόνου, μέχρι να ροδίσουν και να καβουρντιστούν, για 7 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσουν εντελώς πριν τους σερβίρετε.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο