Η κλασική συνταγή για παραδοσιακή φασολάδα με όλα τα μυστικά για τέλειο χύλωμα.
Υλικά για την παραδοσιακή φασολάδα:
1/2 κιλό φασόλια
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 καρότα
1 πράσινη πιπεριά
Σέλινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο μπούκοβο
Δείτε ακόμη Γίγαντες στη Γάστρα
Εκτέλεση:
Αφού είχα μουλιάσει τα φασόλια και είχαν φουσκώσει τα έβρασα ένα νεράκι τα έπλυνα, τα έβαλα στην κατσαρόλα, έριξα όλα τα υλικά μου, έριξα νεράκι ,το λάδι μου και άφησα σε μέτρια φωτιά να βράσει μέχρι που χύλωσαν.
Μια συνταγή από την ομάδα Οι Καλύτερες Συνταγές (Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής) και το μέλος Olga Karagianni
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο