Τόσο απλό και νόστιμο, το μπουγιουρντί στο φούρνο με ψητή φέτα και ντομάτες είναι υπέροχο ως ορεκτικό ή μεζές. Θα χρειαστείτε λίγα υλικά και είναι τόσο εύκολο που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες.
Υλικά
2 πιπεριές Φλωρίνης σε χοντρές λωρίδες
5 πιπεριές πράσινες μικρές σε φέτες
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
1 μικρή ντομάτα σε φέτες
1 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Λίγη ρίγανη, λίγο μπούκοβο καυτερό πιπέρι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
4 φέτες μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά τα βάζω επάνω σε αντικολλητικό χαρτί με το οποίο τυλίγω και από πάνω με το ίδιο. Στερεώνω στην επιφάνεια με ένα πιρούνι για να μην ανοίξει και ψήνουμε για 25′ σε αερόθερμο φούρνο στους 210 κατω και πάνω στην σκάρα όμως.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Μην χάσετε
Πατάτες Τραγάνες με Κρεμμύδι Χωρίς Λάδι – Υγιεινό σνακ χωρίς τύψεις για τις θερμίδες
Συνταγή για Κρεμμυδοκεφτέδες: Πρωτότυπο ορεκτικό με λίγα χρήματα και κόπο
Μελιτζάνες Πανέ – Μια εύκολη συνταγή που θα σας καταπλήξει