Ένα πολύ εύκολο φαγητό, λεμονάτες μπριζόλες στη κατσαρόλα που λιώνουν στο στόμα και σερβίρονται με πατατούλες τηγανητές, πιλάφι και σαλατούλα!
Λεμονάτες Μπριζόλες Λαιμού στη Κατσαρόλα
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ και το μέλος Makis Ilia
Υλικά Συνταγής
- 6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 1 κρεμμύδι
- 1 μεγάλο λεμόνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Μισό ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Οδηγίες συνταγής
- Πλένω και στεγνώνω τις μπριζόλες πολύ καλά.
- Τις τσιγαρίζω στο ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμυδάκι και το σκόρδο μέχρι να “θωρακιστούν”.
- Σβήνω με κρασάκι κι αφού εξατμιστεί, ρίχνω τη μουστάρδα αφού την ανακατέψω με το στυμμένο λεμόνι.
- Τέλος, ρίχνω τη ρίγανη με το αλάτι και το πιπέρι.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο