Γαλοπούλα λεμονάτη με πιλάφι στην κατσαρόλα και θα μυρίσει όλο το σπίτι.
Υλικά για τη γαλοπούλα λεμονάτη:
Ένα μπούτι μεγάλο γαλοπούλας
Δύο κρεμμύδια
Τρεις σκελίδες σκόρδο
Κόκκους μπαχάρι
Δαφνόφυλλα
2 κ.γλ. κορν φλαουρ
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το κρέας.
- Προσθέτουμε τα σκόρδα μπαχάρι και δαφνόφυλλα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας, κλείνουμε την χύτρα και βράζουμε στο χαμηλό για σαράντα λεπτά.
- Μετά ανοίγουμε και βράζουμε μέχρι να σωθεί το ζουμί του και προσθέτουμε κορν φλαουρ και λεμόνι να μείνει λίγο με το ζουμί του.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Βάνα Μπερνάρα
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο