Η μπορντώ σκορδαλιά είναι ένα συνοδευτικό για κάθε είδους ψάρι και όχι μόνο με τον μπακαλιάρο όπως έχουμε συνηθίσει.
Συνδυάζει την αψάδα του σκόρδου με τη γλύκα του παντζαριού και θα τη λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι.
Δοκιμάστε επίσης: Σάλτσα Παντζαριού
Συνταγή για μπορντώ σκορδαλιά με παντζάρι
Χτυπάμε στο μουλτι πρώτα, 3 σκελίδες σκόρδο, μισή κούπα ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, και 1 φλυτζανακι του καφέ μηλοξυδο. Ύστερα ρίχνω μισή κούπα καρύδια ξαναχτυπαμε, ύστερα ρίχνω 3 βρασμένες πατάτες, μισή φέτα ψωμί προζυμενιο και μουσκεμένο στο νερό, 2 μπατζαρια βρασμένα. Άν χρειαστεί ρίχνω μέσα λίγο ζουμακι από αυτό που έβρασα τις πατάτες.
Δοκιμάστε τη και θα μας θυμηθείτε!
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο