– Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
– Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο, το πεκορίνο, την παρμεζάνα , το πιπέρι και το κουκουνάρι μαζί με το νερό. Ομογενοποιούμε και αρχίζουμε σταδιακά να προσθέτουμε σε δόσεις το ελαιόλαδο. Πρέπει το πέστο μας να έχει τέλεια υφή, οπότε αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο επιπλέον νερό (1 κ.σ.) και ελαιόλαδο ( 2 κ.σ.).
– Μόλις τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα σουρώνουμε και ανακατεύουμε με το πέστο.
– Κόβουμε σε λωρίδες το σολομό και τον προσθέτουμε στα μακαρόνια μαζί με το φιλέ αμυγδάλου.
– Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού, το ξύσμα από λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
https://www.e-cook.eu/sites/default/files/styles/large/public/%CE%A3%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%2C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AD-%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg?itok=t0WHMd0e
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More