Παρά τη νοστιμιά του, το ρόδι είναι ένα από τα πιο δύσκολα φρούτα. Μόλις το ανοίξετε, οι σπόροι έχουν κολλήσει πίσω από μια λευκή μεμβράνη με πικρή γεύση και η προσπάθεια να τους τραβήξετε με τα δάχτυλά σας προκαλεί τεράστιο χάος.
Μπορείτε να το σπάσετε κάτω από το νερό για να το κάνετε πιο εύκολο, αλλά αποδεικνύεται ότι ο πιο γρήγορος, πιο ανώδυνος τρόπος για να αφαιρέσετε τους σπόρους ενός ροδιού είναι να το “χτυπήσετε”.
Απλώς κόψτε το ρόδι στη μέση, τοποθετήστε το στο χέρι σας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω και χτυπήστε τα με μια σπάτουλα ή ξύλινη κουτάλα μέχρι να πέσουν οι σπόροι.
Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:
Εικόνα εξωφύλλου via Jim Hickcox
Δείτε επίσης
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο