Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Συμβουλές

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε
Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Το τηγάνισμα είναι μια δημοφιλής μέθοδος μαγειρέματος. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να στύψετε λίγο λεμόνι στο τηγάνι με το λάδι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχει πολλά οφέλη.

Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και προσθέστε χυμό λεμονιού. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται και ακουστεί ένα τρίξιμο, προσθέστε το φαγητό και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει.

Δείτε ακόμη Το Κόλπο για να Φτιάξετε Τραγανές Τηγανητές Πατάτες με πιο Υγιεινό Τρόπο

Η χρήση λεμονιού κατά το τηγάνισμα βοηθά να μην κολλήσει το φαγητό στον πάτο του τηγανιού. Ενισχύει επίσης τη γεύση του και διασφαλίζει ότι το φαγητό έχει μια τραγανή κρούστα ενώ παραμένει μαλακό στο εσωτερικό.

Όταν τηγανίζετε, χρησιμοποιήστε μέτρια-χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτεί και στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία για να γίνει το εξωτερικό τραγανό.

Επιπλέον αποτρέπει το πιτσίλισμα από λάδια και λίπη.

πηγή

Δείτε επίσης Οι 9 Απόλυτες Συμβουλές για το Τέλειο Τηγάνισμα

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 4.6 / 5. βαθμοί: 18

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Αν Ρίξετε Πολύ Αλάτι στο Φαγητό σας, Προσθέστε Ένα από Αυτά τα 5 Υλικά για να το Σώσετε

syntages gia olous

Πώς να Φτιάξετε Μηλόξυδο Μόνο από Φλούδες Μήλου

syntages gia olous

Πως να Φτιάξετε Εύκολα Σπιτική Κέτσαπ με Ντομάτες

syntages gia olous

Πώς να Φτιάξετε Οικονομικό και Υγιεινό Σπιτικό Σπρέι Μαγειρικής

syntages gia olous

Το πιο Εύκολο και Ανέξοδο Γλυκό

syntages gia olous

Να πως θα καθαρίσετε τα κάστανα, με μία μόνο κίνηση, χωρίς να σπάσουν

syntages gia olous