Το τηγάνισμα είναι μια δημοφιλής μέθοδος μαγειρέματος. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να στύψετε λίγο λεμόνι στο τηγάνι με το λάδι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχει πολλά οφέλη.
Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και προσθέστε χυμό λεμονιού. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται και ακουστεί ένα τρίξιμο, προσθέστε το φαγητό και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει.
Δείτε ακόμη Το Κόλπο για να Φτιάξετε Τραγανές Τηγανητές Πατάτες με πιο Υγιεινό Τρόπο
Η χρήση λεμονιού κατά το τηγάνισμα βοηθά να μην κολλήσει το φαγητό στον πάτο του τηγανιού. Ενισχύει επίσης τη γεύση του και διασφαλίζει ότι το φαγητό έχει μια τραγανή κρούστα ενώ παραμένει μαλακό στο εσωτερικό.
Όταν τηγανίζετε, χρησιμοποιήστε μέτρια-χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτεί και στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία για να γίνει το εξωτερικό τραγανό.
Επιπλέον αποτρέπει το πιτσίλισμα από λάδια και λίπη.
Δείτε επίσης Οι 9 Απόλυτες Συμβουλές για το Τέλειο Τηγάνισμα