Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Συμβουλές

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε
Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Το τηγάνισμα είναι μια δημοφιλής μέθοδος μαγειρέματος. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να στύψετε λίγο λεμόνι στο τηγάνι με το λάδι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχει πολλά οφέλη.

Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και προσθέστε χυμό λεμονιού. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται και ακουστεί ένα τρίξιμο, προσθέστε το φαγητό και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει.

Δείτε ακόμη Το Κόλπο για να Φτιάξετε Τραγανές Τηγανητές Πατάτες με πιο Υγιεινό Τρόπο

Η χρήση λεμονιού κατά το τηγάνισμα βοηθά να μην κολλήσει το φαγητό στον πάτο του τηγανιού. Ενισχύει επίσης τη γεύση του και διασφαλίζει ότι το φαγητό έχει μια τραγανή κρούστα ενώ παραμένει μαλακό στο εσωτερικό.

Όταν τηγανίζετε, χρησιμοποιήστε μέτρια-χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτεί και στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία για να γίνει το εξωτερικό τραγανό.

Επιπλέον αποτρέπει το πιτσίλισμα από λάδια και λίπη.

πηγή

Δείτε επίσης Οι 9 Απόλυτες Συμβουλές για το Τέλειο Τηγάνισμα

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 4.6 / 5. βαθμοί: 17

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Τρώτε Τυρί Cottage Καθημερινά – O νέος σας σύμμαχος στη δίαιτα

syntages gia olous

Καθαρίστε την κουζίνα από άκρη σε άκρη με ένα μόνο υλικό που δεν θα σας κοστίσει τίποτα

syntages gia olous

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικό Φυστικοβούτυρο με Ένα Μόνο Υλικό!

syntages gia olous

Περισσότερο Αρσενικό και Υδράργυρος Στα Τρόφιμα Χωρίς Γλουτένη

syntages gia olous

Διατήρηση Ντομάτας σε Στάχτη: Μια Παραδοσιακή Τεχνική για Περισσότερη Φρεσκάδα

syntages gia olous

Καμένα λίπη τέλος: Κάντε κατσαρόλες και τηγάνια να λάμπουν, με ένα απλό υλικό που έχετε στη κουζίνα σας

syntages gia olous