Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Συμβουλές

Γιατί Πρέπει να Ξεπλένετε το Μπέικον με Νερό πριν το Μαγείρεμα

Γιατί Πρέπει να Ξεπλένετε το Μπέικον με Νερό πριν το Μαγείρεμα
Γιατί Πρέπει να Ξεπλένετε το Μπέικον με Νερό πριν το Μαγείρεμα

Το να ξεπλένετε το μπέικον με νερό πριν το μαγειρέψετε ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά πολλοί σεφ το κάνουν, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Αυτό το κόλπο είναι πολύ απλό. Αντί να ρίξετε αμέσως το μπέικον στο τηγάνι, ξεπλύνετέ το για λίγο με τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια, τηγανίστε το μπέικον όπως πάντα και θα βγει πολύ πιο τραγανό από ό,τι συνήθως. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: οι λωρίδες συρρικνώνονται πολύ λιγότερο όταν τις ξεπλένετε πρώτα κάτω από νερό.

πηγή

Δείτε επίσης Το Κόλπο για να Μην Καίγεται η Φάβα Όταν Μαγειρεύετε

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 0 / 5. βαθμοί: 0

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Γιατί να Αναμείξετε Βούτυρο και Ελαιόλαδο Όταν Μαγειρεύετε

syntages gia olous

Λερωμένοι Αρμοί στην κουζίνα από λάδια και σάλτσες: Δες πώς θα επαναφέρεις το χρώμα και την καθαριότητα ξανά

syntages gia olous

Πως να Ξεπαγώσετε το Κρέας Διατηρώντας την Ποιότητά του

syntages gia olous

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας αν Τρώτε Τυρί Cottage Καθημερινά – O νέος σας σύμμαχος στη δίαιτα

syntages gia olous

12 τρόποι να κάνετε τα είδη σπιτιού να κρατούν περισσότερο

syntages gia olous

Γιατί Δεν Πρέπει να Αποψύχετε τα Κατεψυγμένα Ψάρια με Νερό

syntages gia olous