Το να ξεπλένετε το μπέικον με νερό πριν το μαγειρέψετε ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά πολλοί σεφ το κάνουν, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε;
Αυτό το κόλπο είναι πολύ απλό. Αντί να ρίξετε αμέσως το μπέικον στο τηγάνι, ξεπλύνετέ το για λίγο με τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια, τηγανίστε το μπέικον όπως πάντα και θα βγει πολύ πιο τραγανό από ό,τι συνήθως. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: οι λωρίδες συρρικνώνονται πολύ λιγότερο όταν τις ξεπλένετε πρώτα κάτω από νερό.
Δείτε επίσης Το Κόλπο για να Μην Καίγεται η Φάβα Όταν Μαγειρεύετε
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο