Μια πανεύκολη συνταγή, για ένα λαχταριστό χαλβαδένιο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Απλά… υπομονή για κάποιες ώρες για να κρυώσει και να το απολαύσουμε!!!
Φανταστικό λευκό χαλβαδένιο μπισκοτογλυκό!
Υλικά:
- 1 λίτρο γάλα
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό
- 1 κούπα ινδοκάρυδο
- 1 συσκευασία μπισκότα κακάο
Δείτε ακόμα: «Μιλφέιγ» – Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς (cream crackers) και κρέμα άνθους αραβοσίτου
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο σε μία βαθιά κατσαρόλα, ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά συνεχώς μέχρι να πήξει. Τοποθετούμε σε μια φόρμα του κέικ μεμβράνη, καλύπτοντας καλά όλη την φόρμα. Βάζουμε το μείγμα ομοιόμορφα, και τα μπισκότα διαδοχικά στη κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά, και το βάζουμε στο ψυγείο. Τέλος αναποδογυρίζουμε προσεχτικά σε μία πιατέλα, και διακοσμούμε με ότι θέλουμε. Κόβουμε κομμάτια, και σερβίρουμε!
Καλή απόλαυση!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Κυριακή Συμεωνίδου