Πώς να φτιάξεις εύκολα καλαμαράκια τηγανιτά τραγανά έξω και μαλακά μέσα
Έρχεται η Καθαρά Δευτέρα και σίγουρα τα τηγανιτά καλαμαράκια και γενικότερα τα μαλάκια έχουν την τιμητική τους.
Για την συνταγή για τα καλαμαράκια τηγανιτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καταψυγμένα ή φρέσκα καλαμαράκια.
Το μυστικό βρίσκεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι που θα μπουν πάνω στα καλαμαράκια για να τα μαλακώσουν αλλά και για να τα κάνουν τραγανά. Επιπλέον το τηγάνισμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Τα τηγανητά καλαμαράκια θέλουν καυτό λάδι, να μπαίνουν λίγα λίγα και όχι πολύ ώρα ψήσιμο.
Κόβουμε τα καλαμάρια
Ρίχνουμε ένα κουταλακι σππδα μαγειρική… Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο